onsdag 2. september 2009

Dag 16 og 17 - Bygdin - Eidsbugarden/Fondsbu - Bygdin

Dagen startet med tunge skyer som pøste kaldt vann over oss.
Vi var allikevel ved godt mot å la i veg fra Bygdin. Vi padlet i fint driv til Torfinsbu, hvor vi inntok lunch i en av hyttene som stod åpen. Rutebåten Bitihorn passerte oss 3 ganger den dagen. OBS til dere som ønsker å padle Bygdin, bølgene fra Bitihorn er svært krappe !
Reinsdyr ble observert i en av skråningene ned mot Bygdin. Vi fortsatte turen i skiftende vær. Vinden stoppet, startet, skiftet og endret seg i styrke. Regn, opphold, regn og opphold. Det er kaldt i Bygdin nå, så vi var godt kledd med flere lag ull under tørrdrakten, men frøs litt på fotan.
Vi ankom Fondsbu etter 5,5 timers aktiv padling. Fondsbu (DNT-hytte), en utrolig hyggelig turisthytte med deilig mat, hyggelig betjening og stort tørkerom. Etter en deilig natt, satte vi kursen tilbake til Bygdin. Solen skinte en periode og vi storkoste oss i flott natur. Vi traff på 2 hyggelige karer som holdt på med fiske i Bygdin. Vi ble elskverdig tatt imot på hytta deres til en kopp kaffe. Det var deilig å få varmen litt tilbake. Etter en hyggelig prat dro vi avgårde og padlet tilbake til Bygdin på "flatt vann". En ny flott tur var slutt.


Kart over BygdinVåt og regntung start på turen


Vi møtte båten Bitihorn.


Bitihorn

Torfinsbu


Lunch


Regn - men humøret var på topp


Flotte elverFondsbu

Herlig start på dagen idag


Smil til fotografen


Her kom jeg ikke lenger opp elven


Idyll !Røff naturStemning


Hyggelig prat over en kaffekop med to gjestfrie "fiskere"


Liten stopp


Lunch i gapahuken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar